Derbi sonrası Mert Hakan'ın yaptığı hareket tartışma konusu oldu

TAKİP ET

Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın maçın bitiminde yayıncı kuruluş beIN Sports kameramanına yaptığı hareket ve dedikleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Süper Lig'in 27 haftasında Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı mücadelede Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-2 mağlup etti.

Maçın ardından Sarı Lacivertli futbolcular büyük bir üzüntü yaşadı. Maça ilk 11'de başlayan Mert Hakan Yandaş ise bitiş düdüğüyle birlikte yaptığı hareketle sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Mert Hakan, karşılaşmanın sona ermesiyle sinirlerine hakim olamadı. 10 kişi kalan ezeli rakibinden 4 gol yiyen Fenerbahçeli milli futbolcu, kendisini çeken yayıncı kuruluş kameramanına tepki gösterdi.

Milli futbolcu, beIN Sports kameramanına "Ne çekiyorsun" ifadelerini kullandı. Mert Hakan Yandaş'ın bu hareketi sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

Beşiktaş taraftarları Mert Hakan için birçok paylaşım yaparken, milli futbolcu işini yapan kameramana tepki göstermesi nedeniyle eleştirildi.

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe Beşiktaş