Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor mu: Evliliğimizde sıkıntılar var

TAKİP ET

Oyuncu Demet Özdemir, eşi Oğuzhan Koç ile tartıştığı ve evi terk ettiği iddialarına yanıt verdi. Özdemir, evi terk etmediğini ancak evliliklerinde sıkıntılar olduğunu söyledi.

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022'de evlendi. Ünlü çiftin evliliklerinin 7. ayında ayrılık iddiaları gündeme geldi.

Özdemir'in Koç ile tartışma yaşadığı ve evi terk ettiği öne sürülmüştü. Özdemir, önceki gün başrolünde oynadığı 'Adım Farah' dizisinin Moda’daki setinde açıklamalarda bulundu.

Evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayan Özdemir, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” dedi.

DAVA AÇACAĞIM

Demet Özdemir, “karavan dedikodusu” hakkında ise tepki gösterdi. Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.”

Geçen hafta evli bir kadın oyuncunun evli yönetmenle karavanda yakınlaştığı öne sürülmüştü.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç