Demet Akalın ve Aleyna Tilki birbirine girdi: Sosyal medyadan sert sözler!

TAKİP ET

Şarkıcı Demet Akalın, genç meslektaşı Aleyna Tilki ile birbirine girdi. İkili, sosyal medyada birbirlerine sert sözlerle yüklendi.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında çalınan 'Kulüp' adlı şarkısı FIFA tarafından paylaşılan Demet Akalın, genç meslektaşı Aleyna Tilki ile birbirine girdi.

Akalın, "Oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş? Önemli olan don değil, şarkıymış" diyerek, Aleyna Tilki'ye göndermede bulundu. Akalın'a Tilki'den yanıt geldi.

"DÜNYA STARLIĞI ZANNEDENLER..."
Aleyna Tilki, Demet Akalın’ın bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Tilki Twitter hesabından, “Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok” mesajını yayınladı.

"TEK RAKİBİN MUSTAFA TOPALOĞLU..."
Demet Akalın ise bu yanıt sonrası Tilki’ye “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FIFA’ya söyleriz seni de paylaşır” cevabını verdi.

"SEVİYENİN DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMELİYDİM"
Aleyna Tilki bu yanıtı da pas geçmedi ve Akalın’a, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” dedi.

aleyna tilki demet akalın sosyal medya şarkı kavga tartışma