Demet Akalın tepkilerin ardından özür diledi

TAKİP ET

Tam kapanma öncesinde tatil beldelerine giden vatandaşlar hakkında "Kimse 'param yok' demesin. Herkesin Bodrum'da evi var" ifadelerini kullanan Demet Akalın, tepki gösterilmesinin ardından özür diledi.

Yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, 17 günlük sokağa çıkma yasağının öncesinde tatil beldelerine gidenler hakkında söylediği sözler nedeniyle tepki çekti. 

Akalın, “2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” ifadelerini kullandı.

Akalın’ın açıklamasına meslektaşı Rober Hatemo da tepki gösterdi. Hatemo, “Yani ‘susayım’ diyorum ama bir yere kadar… Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV’leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!” mesajını paylaştı.

DEMET AKALIN ÖZÜR DİLEDİ
Akalın, sözlerine gelen tepkiler üzerine, “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim” dedi.

demet akalın alişan para