Demet Akalın: Param yok diye şutladılar beni

TAKİP ET

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla gündemde. Akalın, parası olmadığı için özel bankacılıktan atıldığını söyledi.

Şarkıcı Demet Akalın, Samsun'da Recep ve Emre Gezek kardeşlerin özel bir bankanın yatırım hesabından 16 milyar TL’yi hesaplarına geçirdikleri haberine yorum yazdı.

"Hangi bankaymış" diye soran Demet Akalın'a bir kullanıcı "Kadın kendi parasının olduğu banka mı onu merak ediyor. Kaç milyonun var abla" diye yanıt verdi.

Demet Akalın da "Yok lan param yok diye şutladılar beni özel bankacılıktan" ifadeleriyle cevap verdi

Samsun'da Recep  ve Emre Gezek kardeşlerin özel bir bankanın yatırım hesabından 16 milyar TL’yi hesaplarına geçirdi. Bir akaryakıt istasyonunda çalışan Recep Gezek, kendi adına açtığı hesabı ağabeyi Emre Gezek ile ortak kullanıyordu. İki kardeş özel bir bankanın yatırım hesabından milyarlarca lirayı kendi hesaplarına aktardı. İki günde 70’e yakın işlem ile toplam 16 milyar lirayı hesaplarına aktaran iki kardeş önce cep telefonu, sonra da araba aldı. Ardından da bütün akrabalarına “Borcu, sıkıntısı olan bize gelsin” diyerek haber gönderdi. Bazı akrabalarının da borçlarını ödedi. Ardından bir polis kontrolünde tesadüfen yakalandılar.

demet akalın banka para sosyal medya