Demet Akalın hastalığını açıkladı: "Tedavi görüyorum, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım"

TAKİP ET

Konsere eşofmanla çıktığı için eleştirilen Demet Akalın, hasta olduğunu açıkladı. 1.5 aydır migren tedavisi gördüğünü söyleyen Akalın, "Kortizon kullanıyorum, 100 kilo olayım ama yeter ki şu ağrılardan kurtulayım" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün konserine eşofmanla çıkmasından dolayı eleştirilmişti. Akalın, hasta olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, son dönemde sağlık problemleriyle boğuştuğunu söyledi.

1.5 aydır migren tedavisi gördüğünü belirten Akalın, ""Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor. 1.5 aydır migren tedavisi görüyorum. Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim" dedi.

"ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN"
Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı.

Akalın, konuyla ilgili, "Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!" şeklinde konuştu.

 

demet akalın hastalık migren tedavi konser kıyafet şarkıcı