Damien Comolli, Fenerbahçe'deki yardımcısı Selinay Gürgenç ile evlendi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, o dönem yardımcılığını yapan Selinay Gürgenç ile evlendi.

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olduktan sonra sportif direktörlük görevine getirdiği Damien Comolli evlendi. 

Comolli, sarı-lacivertlilerde görev yaptığı dönemde yardımcısı olan Selinay Gürgenç ile dünyaevine girdi.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Fransız ekibi Toulouse'un Başkanlığını yapan sarı-lacivertlilerin eski sportif direktörü Damien Comolli Fenerbahçe kendisinin yardımcılığını yapan Selinay Gürgenç ile nikah masasına oturdu.

"TÜRKİYE'YE AŞIK OLDUM"

Comolli geçtiğimiz aylarda yapılan röportajda Fenerbahçe'ye geldiğin için pişman mısın sorusuna "Hayır, asla. Asla da olmayacağım. Ülkeye, şehre, insanlara aşık oldum, kulübe aşık oldum. Hala Fenerbahçe Beko'nun oynadığı her EuroLeague maçını izliyorum." cevabını vermişti.

SELİNAY GÜRGENÇ KİMDİR?

Selinay Gürgenç, 2002 yılında Kayseri Fen Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimmi aldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde ise Ekonomi okudu. Belçika'da KU Leuven Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme Yönetimi üzerine master yaptı.

Kadir Has Üniversitesi'nde Spor İletişimi ve Spor Hukuku üzerine eğitimler aldı. Yine Bahçeşehir Üniversitesi'nde Spor Ekonomisi üzerine eğitim aldı. Sanko Holding'de Finansal Denetçi olarak çalıştı. Arçelik'te Finansal Analizcisi olarak çalıştı.

Damien Comolli Selinay Gürgenç Fenerbahçe evlendi