Cüneyt Özdemir araç vergisine tepki gösterdi: "Abi %277 vergi nedir ya"

TAKİP ET

Cüneyt Özdemir, araç vergisine tepki gösterdi: "Abi %277 vergi nedir ya. Bir tane araba alıyorsun birini Diyanet İşleri Başkanı'na, birini müsteşara, birini İçişleri bakanlığına veriyorsun. 4 araba alıp 1 arabaya biniyorsun. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görmedim."

Gazeteci Cüneyt Özdemir youtube kanalında gerçekleştirdiği yayında araç vergilerinin durumuna isyan etti.

Özdemir açıklamasında; "Abi %277 vergi nedir ya. Bir tane araba alıyorsun birini Diyanet İşleri Başkanı'na, birini müsteşara, birini İçişleri bakanlığına veriyorsun. 4 araba alıp 1 arabaya biniyorsun. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görmedim." ifadelerini kullandı.

İŞTE CÜNEYT ÖZDEMİR'İN SÖZ KONUSU VİDEODAKİ SÖZLERİ

"Abi yüzde 277 vergi nedir ya? Yani düşünsene bir tane araba alıyosun, bir tane Diyanet İşleri Başkanı'na hediye ediyorsun, bir tane Tarım Orman Bakanlığı'ndaki müsteşara hediye ediyorsun, bir tane de İçişleri Bakanlığı'na veriyorsun. Dört tane araba alıyorsun birini sen kullanıyorsun. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Bu nedir valla, dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey ne gördüm ne duydum, yani benim aklım almıyo, zaten sizin de aklınız almıyo ki, "Araba fiyatlarının düşüceğine inanıyor musunuz?" İnıyoruz diyenler yüzde 16, inanmıyoruz diyenler 84, turnusol efektinde bugün böyle bir durum. Vay anasına sayın seyirciler ya."

ARAÇ FİYATLARININ DÜŞMESİ GÜNDEME GELMİŞTİ

Son dönemde yapılan ÖTV matrah değişikliği ile sıfır araç fiyatlarında düşüş olacağı gündeme gelmişti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

cüneyt özdemir araç fiyatları araç vergisi ötv kdv