Cüneyt Çakır'a çok sert tepki: Rizespor Başkanı Tahir Kıran: Gitsin Avrupa'da hakemlik yapsın

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, "Cüneyt Çakır'ı ben bir daha hiçbir maçıma istemiyorum. Çok iyi hakem olabilir, yurt dışında çok iyi performans sağlayabilir, gitsin orada hakemlik yapsın, Rizespor maçına gelmesin. Cüneyt Çakır'ı istemiyorum" dedi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısını düzenlediği basın toplantısı ile değerlendirdi. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Kıran, hakemler konusunda çok sert konuştu.

Cüneyt Çakır’la ilgili eleştirilerde bulunan Kıran, “Cüneyt Çakır bizim 35 maçımızı yönetmiş. 20 tane mağlubiyet, 9 tane beraberlik, 6 tane galibiyet. Cüneyt Çakır’ı ben bir daha hiçbir maçıma istemiyorum” dedi. Sözcü'nün haberine Tahir Kıran’ın açıklamaları şöyle:

“CÜNEYT ÇAKIR’I HİÇBİR MAÇIMA İSTEMİYORUM”
“Gaziantep maçında olmayacak bir yerde bir penaltı ile maçı kaybettik. Bunların muhasebesini ben yapacağım. Böyle kalmayacak. Cüneyt Çakır bizim 35 maçımızı yönetmiş. 20 tane mağlubiyet, 9 tane beraberlik, 6 tane galibiyet. Cüneyt Çakır’ı ben bir daha hiçbir maçıma istemiyorum. Çok iyi hakem olabilir, yurt dışında çok iyi performans sağlayabilir, gitsin orada hakemlik yapsın, Rizespor maçına gelmesin. Cüneyt Çakırı istemiyorum.”

“KİMSE HAKEMLERDEN MEMNUN DEĞİL”
“Gaziantep camiası da Rize’nin maçına Rizeli hakem verildi diye yaygara kopardılar. Belki de ondan etkilendi verdiği penaltıda. Kulüpler Birliği’nde 20 tane başkanız. Hangisine sorsanız hiçbiri hakemlerden memnun değil. Bu durumu federasyon başkanımıza da ilettik. Yapılması gerekenleri de söyledik. Yeni gelen MHK, 2-3 hafta güzel gitti başta, maçları iyi yönettiler. Ferhat Bey’in bu işleri düzelteceğine inanıyorum. Bunun için de zaman lazım, kredi lazım. İnşallah düzeltecek bu işleri.”

“YETER Kİ HATA OLSUN, KASIT OLDUĞUNDA…”
“Hakemler daha iyi olacak diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Bu lig bizim, bu takımlar da bizim, o hakemler de bizim. Çıksınlar aslanlar gibi yönetsinler, hataya biz varız. Yeter ki hata olsun, kasıtlı olduğuna inanmak istemiyoruz. Kasıt olduğu zaman sıkıntı var. Artık maçlar sahada oynanacak, bunun arkasında duracağım, maçları sahada oynayacağız., Dışarıda bir şeyler olmayacak.”

cüneyt çakır rizespor hakem süper lig futbol