Cüneyt Arkın'ın "Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçi" iddiası Orhan Gencebay'ı kızdırdı

TAKİP ET

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın'ın "Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçi" diye bahsettiği ismin Orhan Gencebay olduğu iddia edilmişti. Arkın'ın iddiası Orhan Gencebay'ı kızdırdı. Gencebay'dan yanıt geldi.

Cüneyt Arkın'ın kaleme aldığı "Benim Kahramanın Türk halkıdır" adlı kitabındaki Kemal Sunal anısı gündemi sarstı. Arkın'ın "Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçi" diye bahsettiği ismin Orhan Gencebay olduğu iddia edildi.

Sözkonusu iddia ise Gencebay'ı kızdırdı. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Gencebay, açıklamalarda bulundu.

"NEDİR BU ZAVALLILIK?"
Gencebay, Kemal Sunal ile hiç yan yana gelmediğini söyleyerek "Cüneyt Arkın diye anılan kişinin söylediği her şey yalan! Nedir bu zavallılık? Cüneyt Arkın'a hayret ediyorum, ben ona ne yaptım ki?" diyerek isyan etti.

Canlı yayında Gencebay’ın elinde telefonu alan hayat arkadaşı Sevim Emre, “Avukatlarla konuştum Cüneyt Arkın’ın kitaplarını toplatacağım. Kitabının reklamını yalanlarla, iftiralarla, Orhan Gencebay’ı kullanarak yapamaz.” diye konuştu. Gül Sunal ise "Cüneyt Arkın yanlış hatırlıyor. Kemal kimse için böyle konuşmaz" açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçinin Orhan Gencebay olduğu iddia edildi, ikili arasında yaşananlar ilk kez kaleme alındı


 

kemal sunal orhan gencebay cüneyt arkın yeşilçam arabeskçi