Cristiano Ronaldo'ya Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı'ndan gönderme

TAKİP ET

Dünya Kupası elemelerinde İtalya'yı deviren Kuzey Makedonya, son eleme maçında Portekiz ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesinde Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski, Cristiano Ronaldo'ya göndermede bulundu.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalindeki sonuçlar spor dünyasında gündeme oturdu. İtalya'yı 1-0 mağlup eden Kuzey Makedonya, Türkiye'yi eleyen Portekiz ile karşılaşacak.

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski, İtalya galibiyeti için yaptığı tebrik paylaşımında Cristiano Ronaldo'ya göndermede bulundu.

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, "Bizim futbol kahramanlarımız, Makedon futbolunda tarih yazdılar" ifadesini kullanan Pendarovski, "Şimdi bizim zamanımız" etiketini kullandı.

Pendarovski, "Güçlü rakibe karşı bizim Makedon futbol milli takımımızın gösterdiği zafer, fedakarlık, cesaret ve mücadele için tebrikler. Katar’a bir adım daha yaklaştık. Bize yaşattığınız bu mutluluk için size minnettarız" dedi.

RONALDO'YA GÖNDERME
Ayrıca Pendarovski, Twitter hesabından Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’yu etiketleyerek yaptığı paylaşımda, "Cristiano hazırlan, sırada sen varsın." ifadesini kullandı.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde İtalya, konuk ettiği Kuzey Makedonya'ya 1-0 yenilerek, Dünya Kupası finallerine katılma şansını kaybetmişti. İtalya'yı son dakikalarda gelen golle yenen Kuzey Makedonya, yarı finalin diğer ayağında Türkiye'yi 3-1 yenen Portekiz ile karşılaşacak.

cumhurbaşkanı makedonya futbol dünya kupası portekiz italya ronaldo