Cristiano Ronaldo sevgilisi Georgina Rodriguez'e servet ödüyor

TAKİP ET

Dünyanın en iyi futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'e her ayCristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in hesabına, masraflar ve çocuk bakımı için her ay 100 bin Euro yatırması İspanya'da büyük etki uyandırdı. ödediği miktar sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'e ödediği aylık ücret gündem oldu.

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in hesabına, masraflar ve çocuk bakımı için her ay 100 bin Euro yatırdığu belirtildi.

Elnacional.cat'ın haberine göre, Cristiano Ronaldo’nun, sevgilisine her ay 100 bin Euro'luk ödeme yaptığı açıklandı. Haberin detaylarında, Portekizli futbolcunun, Georgina Rodriguez'e bu rakamı ödemesinin nedeni olarak "masraflar ve çocuklar bakımı" gösterildi. Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftin ikiz bebeklerinin doğumunun yakın olduğu aktarıldı.

Medyanın haberinde, Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in bebek odası fotoğrafını paylaşmasının ardından, odanın içindeki eşyaların değerinin 20 bin Euro'dan fazla olduğu kaydedildi. Georgina Rodriguez'in, Ronaldo'dan her ay gelen 100 bin Euroluk gelirinin dışında bir influencer olduğu ve sosyal medyada marka paylaşımlarıyla da 50 bin Euro kazandığı belirtildi.


 


 

ronaldo georgina rodriguez futbol spor para euro