Cristiano Ronaldo'nun Instagram'da paylaşım başına kazandığı ücret dudak uçuklattı!

TAKİP ET

Dünyanın en iyi futbolcularından Cristiano Ronaldo, Instagram'da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk isim olmuştu. Ronaldo'nun Instagram'da paylaşım başına kazandığı ücret dudak uçuklattı.

Manchester United forması giyen dünyanın en iyi futbolcularından Cristiano Ronaldo, Instagram’da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Ronaldo'yu 309 milyon takipçiyle Kylie Jenner’ı takip etti.

OLBG, Portekizli yıldızın bir sosyal medya gönderisinden ne kadar kazanabileceğini açıkladı. Buna göre, 2021’in eylül ayında 237 milyon takipçisi olan ve gönderi başı 1,4 milyon dolar gelir elde eden Ronaldo, bu kazancını ikiye katladı.

400 milyon takipçisi bulunan Ronaldo, paylaşım başına kazanabileceği ücreti 2,3 milyon dolara kadar yükseltti. Bu miktar, ünlü futbolcunun Manchester United’da kazandığı 651 bin dolar’ın yaklaşık 3 katı.

Sözcü'de yer alan habere göre 37 yaşındaki oyuncu, Forbes’in 2021 için En Çok Para Kazanan Sporcular listesinde üçüncü oldu ve sosyal medya sitesinden artan geliriyle Ronaldo’nun bu yıl daha da yükseleceği düşünülüyor. Ayrıca Ronaldo, istatistiklere göre, İngiltere’nin Premier Lig dahil tüm liglerindeki 92 futbol kulübünden de daha fazla takipçiye sahip.

ronaldo ınstagram cristiano ronaldo paylaşım fotoğraf gönderi para ücret futbol spor maaş