Cristiano Ronaldo Gana maçı öncesi milli marş sırasında gözyaşlarına hakim olamadı

TAKİP ET

Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo son dönemde yaşananların da etkisiyle, bugün Dünya Kupası'nda karşı karşıya geldikleri Gana maçı öncesi okunan Portekiz Milli Marşı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı .

Futbol dünyasının son dönemde en çok konuşulan futbolcusu şüphesiz şu sıralar Portekiz Milli Takımı ile Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giyen Cristiano Ronaldo.

Yaşadığı çalkantılı sürecin sonunda İngiliz devi Manchester United'ın aldığı kararla klübünden ayrılan Ronaldo'nun yeni rotasının hangi takım olacağı merakla bekleniyor.

MANU AÇIKLAMA YAPTI

İngiliz klübü United Ronaldo ile ilgili yaptığı ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Cristiano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası derhal Manchester United'dan ayrılmıştır.

Kulüp, Old Trafford'daki iki döneminde çıktığı 346 maçta 145 gol atarak yaptığı muazzam katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecekte başarılar diliyor.

Manchester United'daki herkes, Erik ten Hag yönetiminde takımın ilerlemesini sürdürmeye ve sahada başarı sağlamak için birlikte çalışmaya odaklanmak istiyor."

RONALDO'DAN CEVAP GELDİ

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ise yapılan açıklamanın arkasından şu paylaşımda bulundu:

"Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından, sözleşmemizi sona erdirmek için karşılıklı olarak anlaştık. Manchester United'a gelecekte en iyisini diliyorum."

Ronaldo'nun Katar'da bulunduğu sırada yapılan bu açıklamalar spor kamuoyunda geniş yer bulurken, pek çok klübün Ronaldo ile ilgili transfer dedikoduları medyada yer almaya başladı.

TÜM GÖZLER ÜZERİNDEYDİ

Portekizli yıldız yaşananların ardından bugün Portekiz Milli formasıyla Dünya Kupası'nda ilk maçına çıktı.

Ronaldo 5 farklı dünya kupasında gol atan ilk futbolcu olmak ve ülkesi adına başarı yakalamak için çıktığı ilk maçta Gana karşısında ağları sarsarak kırılması güç bir rekora daha imza attı.

Portekiz'in Gana'yı 3-2 yendiği maçta takımının ilk golüne imza atan Ronaldo bir kez daha kalitesini ispatladı.

MİLLİ MARŞ SIRASINDA GÖZLERİ DOLDU

Manchester United ile resmen yolların ayrılmasının ardından kulüpsüz kalan Portekizli yıldız Gana maçı öncesi milli marş okunurken gözyaşlarını tutamadı.

Seremoni sırasında tüm gözlerin radarında olan Ronaldo’nun gözlerinin dolması sosyal medyada da gündem oldu.

İŞTE O KARE

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

ronaldo ağlama gana maçı seremoni milli marş ronaldo ronaldo gözyaşları