Cristiano Ronaldo, Fenerbahçe'ye mi geliyor 2022? Cristiano Ronaldo, Fenerbahçe'ye transfer mi olacak? Transfer iddiası doğru mu? Ali Koç, Ronaldo ile prensipte anlaştı mı?

TAKİP ET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi. Portekizli yıldızın maaşına dair son pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin gerçekleşeceği aktarıldı.

Ajanspor'dan Kartal Yiğit’in haberine göre Fenerbahçe, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından olan Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Ronaldo ile yüz yüze görüşen Başkan Ali Koç, başlangıçta fantastik bir haber olarak kamuoyunun gündemine gelen bu transferi yapmak için tüm olanakları seferber etti. Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus da vatandaşı Ronaldo ile görüştü ve sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti. 

Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus da vatandaşı Ronaldo ile görüştü ve sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti. Habere göre iki taraf da prensip olarak anlaştı.

cristiano ronaldo fenerbahçe gündem transfer spor ali koç