Cristiano Ronaldo'dan beklenmedik hareket: Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranını böyle ittirdi!

TAKİP ET

Cristiano Ronaldo, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranını böyle ittirdi. Taraftar düşme tehlikesi geçirdi.

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibinden Al Nassr'a transfer olmasının ardından pek çok hayranı kendisini canlı izlemek için yola koyuldu.

Dünyanın önemli bölgelerinden gelen turistler Ronaldo'nun izini sürerken canlı seyredebilmek için Suudi Arabistan'a turistik ziyaretlerde bulunuyor. Son olarak Portekizli yıldızla fotoğraf çektirebilmek için havalimanına gelen hayranları beklenmedik durumla karşı karşıya kaldı.

Ronaldo'nun havalimanında takım otobüsüne ilerlerdiği anlarda gergin yüz ifadesi dikkatlerden kaçmazken, hayranlardan biri fotoğraf çektirmek için yanına yaklaştı. Ancak Ronaldo, hayranının isteğini ittirerek karşılık verdi.

RONALDO, ENGELLİ ÇOCUĞUN TELEFONUNU KIRMIŞ VE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Premier Lig'in 32. haftasında Manchester United'ın Everton'a 1-0 mağlup olmasının ardından soyunma odasına giden Cristiano Ronaldo, bir Everton taraftarının telefonunu alıp kırmıştı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Ronaldo büyük tepki çekti ve özür dilemişti. 

Ronaldo'nun telefonunu kırdığı taraftar, 14 yaşındaki otizmli ve dispraksi hastası Jake Kelly idi. Jake'in annesi Sarah Kelly; Liverpool Echo'ya verdiği bir röportajda, Ronaldo'nun, oğluna saldırıda bulunduğunu ve oğlunun elinin morardığını iddia etti.