Cristiano Ronaldo, Barcelona'ya mı transfer olacak? Ronaldo için sürpriz iddia!

TAKİP ET

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Cristiano Ronaldo için sürpriz iddia geldi. Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Barcelona Başkanı Joan Laporta ile görüşeceği belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olmasının ardından Cristiano Ronaldo'nun geleceği belirsizliğini koruyor. 

Manchester United'ın dün başlayan yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Portekizli yıldız için tarihi bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre geçen hafta takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Ronaldo, dün başlayan yeni sezon hazırlıklarına ailevi sebeplerden ötürü katılmadı. Gün içerisinde çıkan görüntülerde yıldız futbolcunun ailesiyle birlikte ülkesi Portekiz'de olduğu ortaya çıktı.

BARCELONA İDDİASI

İspanyol AS gazetesinde yer alan haberde, Jorge Mendes'in Ronaldo transferini görüşmek için Barcelona'ya gittiği ifade edildi. Haberde, Jorge Mendes'in menajerliğini yaptığı Ruben Neves, Rafa Leao ve Bernardo Silva'nın yanı sıra Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya transferi için de Joan Laporta ile görüşeceği belirtildi.

MANCHESTER UNITED VE TEN HAG KALMASINI İSTİYOR

12 yıl sonra döndüğü Manchester United'da geçen sezon toplam 38 maça çıkan ve 24 gol atıp 3 de asist yapan Cristiano Ronaldo, sezonun en iyi oyuncusu seçildi. Portekizli yıldız Premier Lig'de yılın 11'ine de girdi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United yönetimi ve yeni teknik direktör Erik Ten Hag, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasını istemiyor. Kulüpten gelen haberlerde Ronaldo'nun ayrılığına ihtimal dahi verilmiyor.

 

Ronaldo Barcelona Manchester United futbol transfer