Coşkun Aral'dan Reha Muhtar tepkisi

TAKİP ET

Usta gazeteci Coşkun Aral, katıldığı bir programda Reha Muhtar'a tepki gösterdi. Aral, ''Reha Muhtar haberciliği aşağıya çekti. Muhtar'a ilk tepki gösterenlerden biriyim, 'Sen show programı yap' dedim" ifadelerini kullandı.

Savaş muhabiri, seyyâh, belgesel film ve televizyon yapımcısı Coşkun Aral, Simge Fıstıkoğlu’nun Youtube kanalında yayınlanan 'Hayat Okulu' programına konuk oldu. Aral, Reha Muhtar'ı eleştirdi.

"SERVET SAHİBİ OLDU"
Coşkun Aral, konuk olduğu programda, bir dönemin popüler haber sunucusu Reha Muhtar ile ilgili de eleştirilerde bulundu. "Dünyada yer çekimi olduğu sürece bir şeyi aşağı çekmek çok kolay” diyen Coşkun Aral, NTV'de çalışırken haber sunması teklif edilince ilk tepkisinin istifa etmek olduğunu söyleyerek Reha Muhtar'ı eleştirme nedenini anlattı.

“Anchormanlık ayrı bir meslek" diyen Aral, "haberi aşağı çekti" dediği Reha Muhtar'la ilgili, “Reha Muhtar çok iyi bir muhabirken haber sunucusu olup, toplumumuzun ne yazık ki çocuksu öğelerini kabartan, ana ilgi odağı yapan bir haber sunuculuğu başlattı. Reha Muhtar’a ilk tepki gösterenlerden biriyim, sen show programı yap dedim. O dönemde Reha kendini savundu, şimdi yalı sahibi oldu, servet sahibi oldu" ifadelerini kullandı.

coşkun aral reha muhtar