Çok Güzel Hareketler ile tanınan Murat Eken'in son hali şaşırttı!

TAKİP ET

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının ilk sezonuyla tanınan ancak daha sonra ekranlardan uzak bir yaşam süren Murat Eken'in son hali şaşırttı.

Büşra Pekin, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla hafızalara kazınan oyuncu Murat Eken'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNİ BIRAKIP OYUNCU OLMUŞTU
1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Murat Eken, Koç Özel Lisesi'ni bitirdikten sonra, New York'ta Rensselaer Politeknik Enstitüsü'nde okumaya başladı. Ancak 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü bırakıp Türkiye'ye geri döndü. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi almaya karar veren oyuncu, çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen Murat Eken, bir süredir kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor.

Oyunculuktan hiç kopmayan Murat Eken, şimdilerde hayatını tiyatroya adamış durumda.

İşte Eken'in son hali:


Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer aldığı dönem, meslektaşı Büşra Pekin ile aşk yaşayan Murat Eken, 2016 yılında Gizem Önen ile dünyaevine girdi ancak çift, geçtiğimiz yıl boşandı.

Murat Eken, 2015 yılında 'Uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, cezanın 1 yıldan az olmasından ötürü Murat Eken'in cezasını ertelemişti.

murat eken çok güzel hareketler son hali tiyatro oyuncu