Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı belli oldu! ÇGH'nin ilk fragmanı yayınlandı

TAKİP ET

Ani bir kararla Kanal D'de final yapan Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı belli oldu. Yeni kanalda ilk fragman yayınlandı. Ayrıca bir süredir sağlık sorunları nedeniyle kadroda yer almayan Arif Güloğlu da geri döndü.

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği ve sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'den önceki haftalarda hayranlarını üzen haber gelmişti. BKM Mutfak imzalı sevilen komedi programı, Kanal D ile yollarını ayırmış ve final yapmıştı. Uzun süredir ekranlara geri döneceği konuşulan programdan beklenen haber geldi.

YENİ KANALI BELLİ OLDU, İLK TANITIM GELDİ
Birbirinden özel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, artık Star TV'de ekranlara gelecek. Programın yani adresindeki ilk tanıtımı da izleyicilerle paylaşıldı. Fragman, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

ARİF GÜLOĞLU GERİ DÖNDÜ
Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu’da yeniden sahneye çıkıyor. Geçirdiği sağlık sorunu sebebiyle bir süre ekranlardan uzak kalan Arif Güloğlu, yeniden ‘Çok Güzel Hareketler 2’ sahnesine dahil olarak, eğlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor.
 

çok güzel hareketler çgh star tv yılmaz erdoğan eser yenenler arif güloğlu