Çok Güzel Hareketler 2 final yapıyor: Sebebi iktidarı eleştiren skeçler mi? Dijital platformda yayınlanacak iddiası

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programı final kararı aldı. Program haftaya son bölümüyle ekranlara gelecek. Çok Güzel Hareketler 2'nin son dönemdeki skeçlerde iktidara yönelik eleştirilerin çok olmasından dolayı final yaptığı öne sürüldü. Programın dijital bir platformda devam edeceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği ve sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'den hayranlarını üzen haber geldi. Çok Güzel Hareketler 2 final kararı aldı.

31 Ocak'ta son kez ekranlara gelecek olan programın dijital platformda yayın hayatına devam edeceği belirtiliyor. Çok Güzel Hareketler 2'nin Exxen ya da BluTV ile anlaşacağı öne sürüldü.

İKTİDARI ELEŞTİREN SKEÇLER YÜZÜNDEN Mİ FİNAL YAPIYOR?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'nin son dönemde iktidara yönelik eleştirilerin yer aldığı skeçlerin sıkça yayınlanması nedeniyle final yapacağı iddia edildi. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Programın sosyal medya hesabından yapılan kısa açıklamada, “Haftaya Kanal D’de son kez buluşuyoruz! Çok yakında yeniden görüşmek üzere! #ÇokGüzelHareketler2” notu düşüldü.

çok güzel hareketler çok güzel hareketler 2 kanal d final skeç eser yenenler