Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz ayrılık: Yeni sezonda kadroda olmayacak

TAKİP ET

Yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Emre Aslan, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamayla programdan ayrıldığını duyurdu.

Çok Güzel Hareketler 2'de Evliya Aykan'ın ardından bir ayrılık daha yaşandı. Emre Aslan, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren programa veda ettiğini açıkladı.

Programın ilk sezonundan itibaren kadrosunda yer alan Aslan, ayrılık haberini "Kendine iyi bak Çok Güzel Hareketler 2. Unutmayalım ayrılıklar da sevdaya dahil, seni çok seviyorum ÇGH" ifadeleriyle duyurdu.

Aslan, şu ifadeleri kullandı:

"Kendine iyi bak Çok Güzel Hareketler 2! Öncelikle benim için böyle bir açıklama yapmak gerçekten "Kolay Değil"... BKM'yle yolum kesiştiğinde 19 yaşındaydım. İlk sahneye çıktığım an dün gibi aklımda. Hayatım boyunca unutamayacağım şeyler yaşattığınız ve hayallerimi gerçekleştirmemde bana yardımcı olduğunuz için başta ustam Yılmaz Erdoğan olmak üzere, üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Bu geçtiğimiz 5 senede iş yerim evim, ekip arkadaşlarım da ailem oldu. Unutmayalım ayrılıklar da sevdaya dahil, seni çok seviyorum ÇGH!"

Alt yapı ekibindeki performansıyla beğeni toplayan 24 yaşındaki oyuncu Emre Aslan, bir dönem İrem Derici ile aşk yaşadıkları haberleri ile de gündeme gelmişti. Aslan, şimdilerde Tiktok uygulaması ile tanınan Cemre Solmaz ile aşk yaşıyor.

Çok Güzel Hareketler Emre Aslan Cemre Solmaz