Çocukların yerine çizgi karakterler

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gelenek haline gelen koltuk devri bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla çocuklar evden çıkamayınca, koltuğuna çizgi karakterleri oturttu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kişisel Twitter hesabında bir mesaj yayınladı. Gelenek haline gelen 'koltuk devri'ni yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl gerçekleştiremeyen Selçuk, bunun yerine makamına çizgi karakterleri oturttu.
  ​Selçuk'un paylaşımına çocukların ağzından "Evden çıkabilseydik bugün gelip Ziya Öğretmenimizin koltuğuna oturacaktık. Çıkamadığımız için biz de sosyal medyasına oturduk. Bugün buradayız. Kutlamaları buradan alalım. Kendi kendimizin bayramını kutlayarak başlayalım. Hepimize iyi bayramlar" notu düşüldü.

Daha sonra çizgi karakterler ile birlikte Anıtkabire giden Ziya Selçuk ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında bu güzel bayrama teşekkür etmek için 81 ilin çocukları adına Ziya Öğretmenimizle birlikte Atamızın huzurundayız''  paylaşımında bulundu.
 

23nisan bayram kovid19 salgın çocuk