Çocuk parkında tam otomatik silahla video çeken yabancı uyruklu kaçak tedirginlik yarattı

TAKİP ET

Türkiye'ye kaçak yollarla giren şahısların çektiği videolara bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da çocukların oynadığı bir parkta gerçek olup olmadığı belli olmayan UZİ silahıyla poz veren yabancı uyruklu şahsın görüntüleri ortaya çıktı.

Sığınmacı sorunu ve göç hareketleri Türkiye'de en çok tartışılan konular arasında yer alırken kaçakların çektiği videolar gündeme gelmeye devam ediyor. İstanbul'da yaşadığı görülen yabancı uyruklu şahsın, tam otomatik silahla yaptığı paylaşım ortaya çıktı.

Çocukların oynadığı bir parkta, gerçek olup olmadığı bilinmeyen UZİ silahıyla nişan alan yabancı uyruklu şahıs o anları TikTok'ta paylaştı.

TikTok'ta "zaheerahmed468" ismiyle paylaşım yapan şahsın bir başka videosunda küçük kız çocuğuyla zorla oynamaya çalıştığı görüldü.

MARMARAY'DA FOTOĞRAF ÇEKERKEN YAKALANMIŞTI
İstanbul Marmaray'da da 24 Mayıs'ta yabancı uyruklu bir şahıs, kadınların fotoğrafını çekerken yakalanmıştı. Kadınların "Sil o fotoğrafı, terbiyesiz, sen ne zannediyorsun kendini” diyerek tepki gösterdiği yabancı uyruklu şahsın "Tamam sil o fotoğrafı" yanıtı dikkat çekmişti.

Marmaray'da taciz: Yabancı uyruklu şahıs kadınların fotoğrafını çekti, arbede yaşandı

İSTİKLAL CADDESİ'NDE KADINLARI VİDEOAYA ALIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ
Yine İstanbul İstiklal Caddesi’nde da bir başka yabancı uyruklu şahıs, kadınları videoya çekerken görüntülenmişti. Yoldan geçenlerin videosunu çekerken kendisinin izlendiğini fark eden erkek bir anda selfie moduna geçmişti.

İstanbul İstiklal caddesinde kadınların videosunu çeken yabancı uyruklu şahıs böyle görüntülendi

kaçak uzi silah park tiktok çocuk parkı istanbul