Cinsiyet değiştiren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Armağan Çağlayan'ı ağlattı

TAKİP ET

Çukur dizisindeki 'Timsah Celil' rolüyle tanınan ve cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz, Armağan Çağlayan'ı ağlattı. Adını Meli Bendeli olarak değiştiren Yılmaz'ın sözleri sonrası Çağlayan gözyaşlarını tutamadı.

'Çukur' dizisindeki 'Timsah Celil' rolüyle tanınan ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Ahmet Melih Yılmaz, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında yaşadığı süreci anlattı. Adını Meli Bendeli olarak değiştiren Yılmaz, başından geçenleri sesi titreyerek anlatan Bendeli'nin sözleri Çağlayan'ı ağlattı.

Armağan Çağlayan'ın "Çok zor bir karar aldınız diye düşünüyorum" sözleri üzerine konuşan Bendeli, "Bu zaten 32 yılımı aldı. Zordu gerçekten" dedi. Kendisine uzun süre boyunca, "Ben kötü bir şey yapmadım" diye söylediğini belirten Bendeli, "Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle, iyice eve kapanmalar böyle... Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim, Allah'tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim." dedi.

Bu zamana kadar kendi imkanları ve çabalarıyla dizilerde rol bulduğunu söyleyen ünlü isim, "Şu saatten sonra Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü oynamayacaksam dizilerde yer almam. Yan rolleri ve millerin hoşgörüsünü bekleyecek zamanım yok. Ankara'ya taşındım ve orada bir düzen kurmaya çalışıyorum. Önce bir altın bileziğim olsun diye mesleğimi elime aldım ama benim hayatım daha değerli" şeklinde konuştu.

Meli Bendeli anlattıklarından sonra kendisini tutamayarak gözyaşlarına boğulan Armağan Çağlayan, "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkçası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük" ifadelerini kullandı.

ahmet melih yılmaz timsah celil cinsiyet değiştirdi