Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün son hali şaşırtıyor! Doruk Doğrusöz'ün son hali

TAKİP ET

Moda yarışması olan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Neslihan Doğrusöz, ameliyat olarak cinsiyet değiştirmişti. "Doruk" ismini alan Neslihan Doğrusöz'ün son hali görenleri şaşırttı.

Bir dönemin fenomen moda yarışması olan İşte Benim Stilim ile tanınan Neslihan Doğrusöz, ameliyat olarak cinsiyet değiştirmişti. Ameliyattan sonra 'Doruk' ismini kullanmaya başlayan Doğrusöz'ün son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Doruk Doğrusöz'ün paylaşımları olay oldu. Dövmeleri ve pozları ile dikkat çeken Doğrusöz'ün fotoğraflarının altına takipçileri tarafından, "Yakışıklı ağabeyim" yorumları yapıldı.

Doruk Doğrusöz verdiği bir röportajda 5 yaşında iken dedesinin tıraş takımlarıyla oynadığını ve yüzüne köpük sürdüğünü söylemişti. Maskülen bir tarzı olduğunu ifade eden Doğrusöz eteklerinin altına boxer giydiğini ifade etmişti.

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?
Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurdu ve sonrasında reklam çekimleri, moda ve kapak çekimlerinde danışmanlık yaptı.

 

neslihan doğrusöz doruk doğrusöz cinsiyet cinsiyet değiştirme işte benim stilim