Cin çıkarma seansı sırasında boğularak hayatını kaybetti

TAKİP ET

Konya'da ölümü şüpheli bulunan Suriyelinin cin çıkarma seansı sırasında boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Suriye uyruklu Hasan Alluş'un ölümünün arkasından akıllara durgunluk veren bir olay çıktı.

Alluş'un içine cin girdiği gerekçesiyle ailesi tarafından "cinci hoca"ya götürüldüğü ve cin çıkarma seansı sırasında boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

16 Kasım Çarşamba günü ambulansla getirildiği hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Alluş'un otopsi raporu çıktı. Alluş'un boğularak öldürüldüğü, göğüs ve boyun kemiklerinde kırıklar olduğu tespit edildi.

SURİYELİ "CİNCİ HOCA" ÇAĞIRMIŞLAR

Bunun üzerine sorguya alınan ailesi, Alluş'un içine cin girdiğini düşündüklerini ve "cinci hoca" olarak bilinen Suriyeli İ.E.H.A.'yı (39) evlerine çağırdıklarını anlattı.

Sabah'ta yer alan habere göre "cinci hoca" İ.E.H.A.'nın, Alluş'un içindeki cini çıkaracağını söyleyerek yatırdığı ve boğazını sıkmaya başladığını belirten ailesi, bir süre sonra nefessiz kaldığını anlayınca kalp masajı yaptıklarını ancak kurtaramadıklarını öne sürdü.

Cinci hocanın yanı sıra, Alluş'un eşi H.A. (37), bacanağı İ.E.H. (37), eşinin kardeşi Y.A. (30) ile çocukları V. (17) ile H.A. (15) gözaltına alındı.

cin çıkarma Konya Suriyeli