Cihan Aymaz'ın sokak röportajı ortaya çıktı: "Esprili bir türkü söylediğim için yargılanıyorum"

TAKİP ET

Kadıköy'de istenilen şarkıyı çalmadığı için katledilen sokak sanatçısı Cihan Aymaz'ın sokak röportajı ortaya çıktı: "Esprili bir türkü söylediğim için yargılanıyorum."

İstanbul Kadıköy Rıhtım'da 30 yaşındaki müzisyen Cihan Aymaz, şarkı söylerken kendisine istediği türküyü çalmadığı gerekçesiyle Mehmet Caymaz tarafından bıçaklı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetmişti.

Aymaz'ın bir sokak röportajında konuştuğu anların videosu ortaya çıktı. Aymaz'ın röportajda esprili bir türkü söylediği için yargılandığını söylediği görüldü.

İşte Cihan Aymaz'ın o sokak röportajı:

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Kadıköy Rıhtımı'nda meydana gelen olayda, 30 yaşındaki müzisyen Cihan Aymaz, bir kişinin bıçaklı saldırısına maruz kalarak hayatını kaybetti. 

Görgü tanığı Muhammet Mağol'un verdiği ifadeye göre, Cihan Aymaz rıhtımda müzik çalarak şarkı söylüyordu. Saatler ilerledikçe, alkollü olduğu iddia edilen Mehmet Caymaz elinde içki şişesiyle oraya geldi ve çevredeki insanları rahatsız etmeye başladı.

Daha sonra, kalabalığın dağılması üzerine Caymaz, Cihan Aymaz'ın yanına giderek istediği şarkının çalınmasını istedi. Ancak Aymaz isteği yerine getirmediği için Caymaz önce ona saldırdı ve sonrasında bıçakla yaraladı. Göğsünden bıçaklanan Aymaz, kanlar içinde denize düştü. Sokak müzisyeni Aymaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cihan Aymaz sokak röportajı