CHP'nin Şanlıurfa'daki seçim ofisine mermi atıldı

TAKİP ET

Seçim gerilimi artarak sürüyor. CHP'nin Şanlıurfa'da bulunan seçim ofisine mermi atıldı ve CHP'nin seçim afişleri yırtıldı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Türkiye'de seçim gerilimleri artarak devam ediyor. Son olarak, CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Tanal, partisinin seçim ofisine yönelik bir saldırıya maruz kaldıklarını açıkladı.

Tanal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda partisinin seçim ofisine "tehdit ve gözdağı amaçlı" mermi atıldığını belirtti ve görüntüler paylaştı.

Tanal, şu ifadeleri kullandı:

"Seçim sahasında bizimle baş edemeyenlerin, halkın içine çıkamayanların, beceriksiz korkakların yönlendirdiği provokatörler, partimizin Şanlıurfa’daki seçim ofisine tehdit ve gözdağı amaçlı mermi attı!

Ayrıca cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Şanlıurfa caddelerindeki afişleri sökülüp yere atıldı.

Şanlıurfa’da provokatörlere ve arkalarındaki ağababalarına pabuç bırakmayız! Siz gücünüzü provokatörlerden, baronlardan alıyorsunuz!  Biz ise gücümüzü Allah’tan ve milletten alıyoruz. Hodri meydan! Sizden korkmuyoruz, yine sürekli sahada olacağız! Şanlıurfa’da CHP tarih yazacaktır!"

CHP Şanlıurfa seçim