CHP'li Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanlığı'ndaki 4.6 milyon liralık makam aracının faturasını paylaştı!

TAKİP ET

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı makam araçlarının fiyatlarını paylaştı. Yavuzyılmaz, "Cumhurbaşkanlığında bu makam araçlarından acaba kaç tane var?" diye sordu.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Turkcell ve TürkTelekom Yönetim Kurulu'nda görev yapan AK Partili isimlerin aldıkları maaşı ve ardından Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun ne kadar maaş aldıklarını ortaya çıkarmıştı. Yavuzyılmaz, son olarak Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'nın 3 ayrı kurumdan aldığı aylık maaşın net 84 bin 702 lira olduğunu duyurmuştu.

Turkcell yönetiminde bulunan AK Partililerin 100 bin euro maaş aldığı ortaya çıktı!



Yavuzyılmaz bu kez Cumhurbaşkanlığı'na ait makam aracının fiyatını açıkladı. Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne faturası kesilen Mercedes Benz S600 Guard marka aracın fiyatının 474 bin 950 Euro olduğunu söyledi. Makam aracının değeri güncel kura göre 4.6 milyon TL'ye denk geliyor.

Türk Telekom'da neler oluyor: AK Partili üyeler 12 ayda 18 maaş alıyor


Yavuzyılmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanlığında bu makam araçlarından acaba kaç tane var? Marka: Mercedes Benz S600 Guard Fiyatı: 474.950,00 Avro Fatura adresi: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Belgesi: Fatura, İrsaliye"
 

TMSF yöneticilerinin dudak uçuklatan maaşı: Başkan aylık 45 bin TL, üyeler 43 bin lira alıyor!


cumhurbaşkanlığı makam aracı makam araba deniz yavuzyılmaz chp mercedes fatura