CHP'li üyenin evi işaretlendi, "ölün" yazıldı

TAKİP ET

Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nda çalışan Faysal Akgün'ün yaşadığı evin kapısına 'Üç hilal' çizildi ve 'Ölün' yazıldı. 

Elazığ’da CHP İl Başkanlığı’nda çalışan Faysal Akgün’ün Rızayi Mahallesi’nde bulunan evininin kapısına çarpı işareti ve üç hilal sembolü çizilerek “Ölün” yazıldı. Yazıyı farkeden Akgün polise haber verdi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın ardından Sözcü'ye konuşan Akgün, “Sabah 09:00 gibi uyandığımda poğaça almaya gitmek için evden çıkıyordum evimin kapısını bir açtım ki kapımın yan duvarına çarpı içeri konularak ‘Ölün' yazıldığını gördüm. Bu yazıyı görünce şok oldum sinirden titremeye başladım. Sonrasında abimi çağırdım abim de emniyeti aradı emniyetteki memurlar da gelip inceleme yaptılar. Tarih tekerrür etmeseydi, Maraş’ta da bu katliam yapıldı, Sivas’ta da, Çorum’da da yapıldı. Aynısından burada da Elazığ'da da  Aleviler’in üzerinde oyun oynanıyor. Devletimizi duyarlı olmaya çağırıyorum, gelsinler ne gerekiyorsa yapsınlar” ifadelerini kullandı.

chp elazığ