CHP'li Ali Mahir Başarır'dan 1 Milyon Mehmet'e ziyaret: "Sen bir meleksin"

TAKİP ET

Mersin'in tanınan simalarından "1 milyon Mehmet" Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alınmıştı. CHP'li Ali Mahir Başarır, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başarır, 1 Milyon Mehmet'e "Sen bir meleksin" dedi.

Mersin'in tanınan simalarından biri olan ve "1 Milyon Mehmet" lakabıyla bilinen Mehmet Bucak, sokak röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "diktatör" dediği gerekçesiyle evinden gözaltına alınmıştı.

Yüzde 88 engelli raporu olduğu belirtilen Bucak, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bucak'ın YouTube hesabından yayımlanan videoda gözaltı işleminin detaylarına yer verildi. Videoda aktarıldığına göre, Bucak, dün sabah saatlerinde Mersin'deki evinden gözaltına alındı.

Bucak'ın gözaltına alınma sebebinin, bir sokak röportajında Erdoğan için kullandığı "diktatör" ifadeleri olduğunu belirtildi.

ALİ MAHİR BAŞARIR'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "1 Milyon Mehmet"i ziyaret etti. O anların görüntüsünü paylaşan Başarır, "Mersin’de hepimizin tanıdığı, sevdiği sosyal medya fenomeni '1 Milyon Mehmet' Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Bugün bir araya geldik. Moraller yüksek" ifadelerini kullandı.

Ali Mahir Başarır 1 Milyon Mehmet