CHP'den seçim açıklaması: "İnşallah seçim olur, çalışmalarımızı uzun zamandır yapıyoruz"

TAKİP ET

Son dönemde muhalefet sık sık erken seçim çağrısında bulunurken iktidar "Seçim 2023'te" açıklaması yapmaya devam ediyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan seçim açıklaması geldi. Akın, "İnşallah seçim olur, herkes istiyor. Seçim bildirgesi çalışmalarımızı uzun zamandır yapıyoruz" diye konuştu.

Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti sık sık erken seçim çağrısında bulunurken, Cumhur İttfakı ortakları AKP ve MHP, "Seçim 2023'te" yanıtını veriyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ülkenin erken seçime ihtiyacı olduğunu söyleyerek "Herkes seçim istiyor" dedi. Akın, "Seçim bildirgesi çalışmalarımızı uzun zamandır yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Burhaniye 2. Kitap Fuarında yapılan "Enerjide Yeşil Dönüşüm ve Türkiye" konulu söyleşide konuşan CHP'li Ahmet Akın, "İnşallah seçim olur, herkes istiyor. Yarın seçim olsa Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarıyla seçime hazır" dedi.

"SEÇİM BİLDİRGESİ ÇALIŞMALARIMIZI UZUN ZAMANDIR YAPIYORUZ"
Akın, "İnşallah seçim olur. Bu ülkenin artık seçime ihtiyacı var. Çünkü şu anda iktidardakiler zaten ülkeyi yönetmiyor. 'İnşallah seçim olur' kelimesini gittiğimiz bütün illerde duyuyoruz. Herkes seçim istiyor, çünkü artık ülkeyi yönetemeyen ve Genel Başkan’ımızın da dediği gibi savrulan bir Türkiye haline getirdiler. Yarın seçim olsa Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarıyla seçime hazır. Seçim bildirgesi çalışmalarımızı uzun zamandır yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

chp seçim erken seçim ahmet akın seçim bildirgesi