CHP'den Cumhurbaşkanlığı çıkışı: "Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa yüzde yüz kazanır!"

TAKİP ET

CHP milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu için, "Aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Milletvekili Tuncay Özkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özkan, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda kazanacağını söyledi.

Tuncay Özkan, "Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına çok yakışacağını söyleyen Özkan, "İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Sayın genel başkanımızın bilgisi, birikimi, ahlakı, onuru, sadeliği ülkeyi karanlıktan çıkaracak ilaçtır" diye konuştu.

Tuncay Özkan'ın bu açıklamalarına Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da değindi. Hakan, bugünkü yazısında "Ben demiyorum, CHP’nin tunç kalesi Tuncay Özkan diyor." ifadelerini kullanarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı destekleyenlere seslendi. Hakan, "Yahu yok mu Tuncay’a diyecek bir lafınız?" diye sordu.

chp tuncay özkan kemal kılıçdaroğlu seçim aday cumhurbaşkanı