CHP'den Cumhur İttifakı'na sert sözler

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özel, iktidarın ve Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin halkı kutuplaştırıcı bir siyaset izlediklerini belirtti. 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, iktidarın ve Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin halkı kutuplaştırıcı bir siyaset izlediklerini, MHP lideri Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nın ortağı AK Parti’nin metinleriyle açıklama yaptığını belirtti. 

Özel TBMM'de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: 

"Sarayda bir yerlerde oyun planını kuranlar şöyle kurdu: Kendi siyasetleri, gelecekleri için birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde değil, aksine kavga ve kutuplaşamaya en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerdeyiz diyerek sayın cumhurbaşkanından sözcüsüne, parti sözcüsüne, tüm bakanlarına neredeyse ve elbetteki iktidarın, sebepsiz, izahsız, bakansız ortağı MHP'ye de aynı bilgi verilmiş, aynı not verilmiş görülüyor.”

“METİN SARAYIN METNİDİR”
“Yazılı açıklama yapmışlar. Devlet Bahçeli sarayın talimatlarıyla sarayın bildirdiği metinleri ha promterdan okumuş ha o okumamış biz okumuşuz. Metin sarayın metnidir. Promterler ortaktır. Bir gün merak eden Tayyip Erdoğan'ın promter kablosunu da takip etsin Devlet Bahçeli'nin promterının kablosunu da takip etsin. Kablonun ucu aynı bilgisayara çıkar."
 
 

erdoğan bahçeli ak parti mhp haber siyaset Özgür Özel chp