CHP'de 50+1 çıkışı: "Erdoğan'a pranga vuruldu, MHP gergin!"

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 50+1 tartışmaları hakkında konuştu. Özel, "Erdoğan'ın ayağına 50+1 prangası vurulmuştur. MHP hattını gerginleştiren de budur" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, '50+1' tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.  Özel, "Sistemi getirdiğinizde, ‘Sizin için iyi olmayacak, kazdığınız kuyuya düşeceksiniz’ demiştik. ‘Erdoğan için değil her doğan için yapın’ demiştik. Erdoğan için yapılan 50+1’lik pranga, adım atamaz hale getirdi. Sayın Erdoğan’ın ayağına 50+1 prangası vurulmuştur. MHP hattını gerginleştiren de budur” dedi.

"​​​​ERDOĞAN’IN AYAĞINA 50+1 PRANGASI VURULMUŞTUR"
Özgür Özel, bugün TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Özel’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"50+1 tartışması sürüyor. Saadet Partisi ile Recep Tayyip Erdoğan arasında temel bir çelişki ortaya çıktı. Biz ne demiştik? ‘50+1’lik sistem istikrarsızlık, küçücük bir partiye mahkumiyet, ayağa pranga vurur. 50+1’lik sistemi getirdiğinizde sizin için iyi olmayacak, kazdığınız kuyuya düşeceksiniz’ demiştik. ‘Erdoğan için değil her doğan için yapın’ demiştik. Erdoğan için yapılan 50+1’lik pranga, adım atamaz hale getirdi. Sayın Erdoğan’ın ayağına 50+1 prangası vurulmuştur. MHP hattını gerginleştiren de budur. Tek adam rejimi mi, halkın iktidarı mı; beşli çete mi, asgari ücretli mi; sarayın yandaşları mı, düşük gelirli olanlar mı? Kararları verilecek, sorunlar çözülecek. Tayyip Bey derdine yansın. MHP ile AK Parti’nin birbirleriyle kavgaları da bitmez."

chp erdoğan 50+1 mhp seçim özgür özel bahçeli