CHP Burdur Milletvekili Saldırıya İlişkin Açıklamalarda Bulundu

TAKİP ET

Burdur, Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşine sabah saatlerinde yapılan silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıkıyor.

Saldırıya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na açıklamada bulunan CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, saldırı ile Salda Gölü’nde yapılan inşaat çalışmalarının bağlantısı olduğuna yönelik her hangi bir bulgu olmadığını söyledi. Göker, “Bir hafta önce belediyenin fuhuş nedeniyle bir oteli kapatması nedeniyle olayın meydana geldiği düşünülüyor. Failler tespit edildi en kısa sürede yakalanmasını bekliyoruz” dedi.
 

MEHTAP BELEN

ANKARA(ANKA)

Salda Gölü’ndeki inşaat çalışmalarını kamuoyuna duyuran Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e sabah saatlerinde kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce evlerinde yapılan silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Sabah saat 04.30’da Şenel’in Koyunlar Çeşme Mahallesi’ndeki evlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda yaralanan Belediye Başkanı ve eşinin sağlık durumları iyiye doğru giderken, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, saldırının ayrıntıları hakkında ANKA Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

"SALDA BAĞLANTISI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ"

Başkan Şenel’in saldırı sonucunda iki bacağından, eşi Fatma Şenel’in ise bir bacağından yaralandığını bildiren Göker, tedavi altına alınan Şenel ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirerek, yapılan incelemeler sonucunda olayın Salda Gölü’ndeki inşaat çalışmaları ile ilgisinin tespit edilmediğini söyledi.

"DELİLLER, FUHUŞ NEDENİYLE KAPATILAN OTELİ İŞARET EDİYOR"

Belediye Başkanı Şenel’in talimatıyla bir hafta önce Yeşilova’da bulunan bir otelin fuhuş nedeniyle kapatıldığını kaydeden Göker, “Beklenen bir olay değil. Bir hafta önce fuhuş yapıldığı için otelin mühürlenmesi ve olayın meydana geliş şekli bununla kaynaklı olduğunu gösteriyor. Adli süreç devam ediyor, Vali ve güvenlik güçleri gereken çalışmaları yapıyorlar. Bilgiler saldırının faillerinin tespit edildiği ve en kısa sürede yakalanacakları yönünde. Tek tesellimiz Belediye Başkanımız ve eşinin sağlıklarının yerinde olması” dedi.

İKTİDARA ÇAĞRIDA BULUNDU: “MAFYAYI CESARETLENDİREN NEFRET SÖYLEMLERİNDEN VAZGEÇİN”

Koronavirüs salgını süresince iktidar tarafından yapılan açıklamalarla, CHP’li belediyeler ve belediye başkanlarının hedef haline getirildiğini ifade eden Mehmet Göker, “Hükümet tarafından, belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza en üst düzeyde yapılan hakaretlerin mafyayı cesaretlendirmesi kaçınılmaz. İktidar bir an önce aklını başına alıp, nefret söylemlerinden uzaklaşmalıdır” dedi.

Salda Gölü'nü Koruyan Başkana Silahlı Saldırı!


 

chp saldırı silahlı saldırı milletvekili salda salda gölü