Chelsea'ye yaptırımlar art arda geliyor: Takım otobüsüne yakıt alamadılar!

TAKİP ET

Rus milyarder Roman Abramovich'e yönelik yaptırımlar nedeniyle Chesea kulübü zor durumda. Birçok yasakla karşılaşan Chelsea'nin banka hesapları bile donduruldu. Kulübün şirket kartlarının da askıya alınmasıyla takım otobüsüne yakıt alınamadı

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasıyla birlikte İngiltere'nin ağır yaptırımlar uyguladığı Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea kulübü zor günlerden geçiyor.

Putin’in yakın çevresinde olduğu gerekçesiyle Rus milyarder Roman Abramovich’in takımının tüm gelirleri donduruldu. İngiliz hükümeti, Chelsea’yi de yaptırım listesine eklerken, satışı da askıya alındı.

Sezonun geride kalan kısmında bilet satışı yapamayacak olan Chelsea’nin resmi ürünlerini satan mağazalar da bir sonraki karara kadar kapandı. Ayrıca İngiliz ekibinin kontratı biten oyuncularla yeni sözleşme imzalayamayacağı, herhangi bir oyuncusunun satışını gerçekleştiremeyeceği ve yeni transfer yapamayacağı belirtildi.

TAKIM OTOBÜSÜNE YAKIT ALAMADILAR
The Athletic'in haberine göre ise Chelsea'nin banka hesabının yanı sıra şirket kredi kartlarına da yasak geldi. Kartların dondurulmasının ardından kulüp otobüsüne yakıt alınamadı. 

 

chelsea yakıt takım otobüsü ingiltere premier lig abramovich rusya ukrayna savaş