Çevik kuvvet polisi eşliğinde verilen konsere tepki yağdı: "Türk polisi bodyguard değildir"

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde düzenlenen Gurbetçi Festivali'nde kaydedilen görüntülere tepki yağdı. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un konserleri sırasında çevik kuvvet polislerinin sahne etrafında 'koruma' görevi yapması tepkilere neden oldu.

Afyonkarahisar Emirdağ ilçesinde "Emirdağ Gurbetçi Festivali" düzenlendi. Otogar alanındaki etkinliklerde Gökçe, Sinan Akçıl, İsmail Altunsaray, Ahmet Akın, Onursal Özokçu ve DJ Tuğba, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahneye çıktı.

 22 Temmuz’a kadar devam edecek olan festivalde kaydedilen görüntüler ise sosyal medyada tartışma yarattı.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un konser verdiği sırada çevik kuvvet polislerinin sahnede dikilmesi tepkilere neden oldu. Sosyal medyada kullanıcılar "Türk polisi bodyguard mı" diyerek tepkilerini gösterdiler.  

Twitter'da 'Kerim_Müdür' adlı hesap "Türk Polis’i badigart değildir. Polis konser giriş çıkışı, konser alan güvenliğini alır fakat sahneye çıkıp bu şekilde bir görüntü vermesi kabul edilebilir gibi değil. Bu çocukları oraya kim çıkardıysa hakkında ivedilikle idari soruşma açılıp hesabı sorulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Çevik kuvvet polis konser Burak Bulut Kurtuluş Kuş