Cerrahpaşalı Halit'i canlandıran Mehmet Özcan Varaylı'nın son hali dikkat çekti

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ı öldürmesiyle dizinin unutulmazları arasına giren 'Cerrahpaşalı Halit'i canlandıran Mehmet Özcan Varaylı'nın son hali dikkat çekti.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve rekorlar kıran Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları son halleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Dizide Süleyman Çakır'ı öldürdüğü sahneyle unutulmazlar arasına giren Mehmet Özcan Varaylı'nın son hali gündem oldu.

Cerrahpaşalı Halit'i canlandıran Varaylı, paylaştığı son fotoğraftaki haliyle dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncunun son halini gören hayranları ise "Yaşlandın be Halit", "Çok yaşlanmışsın be Cerrahpaşalı Halit" yorumlarında bulundu.

Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır, dizinin 43. bölümünde vurulmuş ve 45. bölümünde ise öldüğü ilan edilmişti. Süleyman Çakır'ı pusuya düşürüp öldüren kişi ise Cerrahpaşalı Halit'ten başkası değildi.

ÖZCAN VARAYLI KİMDİR?

Özcan Varaylı, 6 Ağustos 1963 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kurtlar Vadisi'ndeki Cerrahpaşalı Halit karakteriyle unutulmazlar arasına girmeyi başaran Özcan Varaylı kameralar karşısına ilk kez 1998 yılında Aynalı Tahir dizisi ile geçmiştir.

Cesur Yürek, Kehribar, Filinta, Kaçak, Adını Kalbime Yazdım, Kurtlar Vadisi, Evlerden Biri, Böyle Bitmesin, Sakarya Fırat, Adanalı, Kavak yelleri gibi bir çok önemli projede rol alan Özcan Varaylı şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Çakal Necmi karakterine hayat vermektedir. Özcan Varaylı 1.84 metre boyunda, 86 kilo ve Aslan burcudur.

 

Cerrahpaşalı Halit Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır