Cep telefonu alacaklar dikkat! Samsung'dan şarj aleti kararı

TAKİP ET

Son yıllarda cep telefonu kutularından şarj aletini çıkaran Samsung, kararını değiştiriyor. Firmanın amiral gemisi modelleri için uyguladığı bu politikayı değiştirdiği öne sürüldü.

Apple'ın ardından Samsung'da telefon kutularından şarj aletini çıkartmıştı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S21'e şarj aletini koymayan Samsung, bu uygulamasını genişletmeye hazırlanıyor.

Shiftdelete'de yer alan habere göre, kutulardan şarj aletini çıkartmasının nedenini karbon ayak izi salınımını azaltmak için olduğunu belirten Samsung, şarj aletini sadece amiral gemisi modellerden çıkarmayacak. Uyguladığı politika başka seviyelerdeki akıllı telefonlar için de geçerli olacak. 

RESMİ AÇIKLAMA YOK
Avrupa’da bulunan akıllı telefon satıcıları Samsung için gündeme gelen bu dedikoduları doğruladı. Fakat teknoloji devi, bu söylentiler için henüz resmi bir açıklama yapmadı. Samsung’un kutulardan şarj aletlerini çıkarma kararının, daha dün tanıtılan Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy M23 ve Galaxy M33 modellerini de kapsayacağı tahmin ediliyor.

samsun cep telefonu şarj aleti cihat telefon android