Cengiz, Limak ve Rönesans'a dudak uçuklatan yeni ihale!

TAKİP ET

Kamudan en çok ihale alan ve ücret garantileriyle tepki çeken firmalar yine milyonluk ihalelerin sahibi oldu. Cengiz, Limak ve Rönesans Holding'e 842 milyon TL'lik ihale verildi.

Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Bakanlıkların açtığı ihaleleri iktidara yakınlığı ile bilinen şirketler aldı. Karayolları Müdürlüğünün iki büyük ihalesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının toplam 842 milyon TL'lik ihalelerini Cengiz, Limak ve Rönesans Holding aldı.

Karayolları Genel Müdürlüğünde 1 Nisan’da “Yusufeli (Artvin-Erzurum) Ayrımı Devlet Yolu İkmal İnşaatı İşi” adı ile düzenlenen ihale 208 milyon 929 bin TL’ye Limak İnşaat’a verildi.

BİR İHALE DE MEHMET CENGİZ'İN ORTAĞINA 
Karayolları Genel Müdürlüğünde 30 Mart'ta “Kiğı-Yedisu Yolu İkmal İnşaatı İşi” adı ile düzenlenen ihale de ise Kamu İhale Kanunu’nun tartışmalı 21/B maddesine göre pazarlık usulüyle yapılan ihaleyi tam 630 milyon 807 bin TL’ye Özaltın İnşaat aldı.

AİLE, ÇALIŞMA BAKANLIĞI İHALESİ RÖNESANS HOLDİNG’E
Kamu İhale Bülteni’nde 24 Mart'ta açıklanan ihale sonucuna göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “2021 Yılı Elektrik Enerjisi” ihalesini de 2 milyon 614 bin TL teklif vererek Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Elektrik Enerji Şirketi’nin aldığı açıklandı.

cengiz limak rönesans ihale karayolları holding