Cengiz İmren'den Gülşen'e tepki: Ojeli tırnaklarla arabesk okunmaz

TAKİP ET

Arabesk müzik şarkıcısı Cengiz İmren, Gülşen'e ve arabesk söyleyen pop müzik şarkıcılarına tepki gösterdi. İmren, "Manikürlü, pedikürlü ojeli tırnakları ve rujlu halleriyle çıkıp arabesk söylüyorlar" dedi.

Arabesk müzik şarkıcısı Cengiz İmren, önceki akşam Kıbrıs'taki bir otelde konser verdi. İmren, arabesk söyleyen pop şarkıcılara ve Bergen için yapılan albümde yer alan Gülşen hakkında konuştu.

Pop şarkıcılarının ve oyuncuların arabesk müzik söylemelerini yadırgadığından söz eden Cengiz İmren, "Ben şimdi oyunculuk yapmaya kalksam, bazıları çıkıp eleştirecek. Onlarda şu manikürlü, pedikürlü ojeli tırnakları ve rujlu halleriyle çıkıp arabesk söylüyorlar" dedi.

"HERKES İŞİNE BAKSIN"
İmren, "Arabesk bir yaşam biçimidir. Onlar sırf gündem olabilmek için bu şarkıları söylüyorlar. Bence herkes kendi işini yapsın." dedi.

Gülşen, Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını söylemiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu. Şarkıcı Ceylan ise Gülşen'e destek vererek "Gülşen'in yorumculuğuna laf söylemek kimsenin haddi değil" demişti.

cengiz imren gülşen arabesk şarkı müzik