Cemil İpekçi'den tayt giyenlere: "O ne öyle? Sosis gibi geziyorlar"

TAKİP ET

Modacı Cemil İpekçi, tayt giyenlerle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti. İpekçi, baseni geniş olduğu halde tayt giyen kadınlar için ilginç bir benzetme yaptı.

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir otelde düzenlenen etkinlikte modacı Cemil İpekçi, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Nükhet Duru'nun 'tayt' polemiği hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Nükhet Duru’nun geçtiğimiz aylarda yaptığı, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız" şeklindeki sözleri gündem olmuştu.

Nükhet Duru'nun açıklamalarının ardından 'tayt' polemiğine modacı Cemil İpekçi de dahil oldu. İpekçi, 'tayt' konusundaki fikrini açıkladı.

Katıldığı etkinlikte kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan modacı, 'tayt' polemiğiyle ilgili şunları söyledi:

"Herkes giyebilir tabii ki ama kısa boylu, baseni geniş hanımlar bence giyiyorsa eleştirene de bir şey dememeliler. O ne öyle? Sosis gibi geziyorlar."

Cemil İpekçi tayt