Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'dan Survivor itirafı: Yemek yiyorduk!

TAKİP ET

Survivor 2021'in popüler yarışmacılarından olan ancak sakatlıkları nedeniyle elenen elenen Cemal Hünal ve Çağrı Atakan, Survivor itirafları ile sosyal medyada gündem oldu. Hünal, "En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en sevilen yarışma programı olan Survivor ile ilgili bu sezonun yarışmacıları Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'dan flaş itiraflar geldi. Sakatlıkları nedeniyle yarışmaya veda eden iki isim, itirafları ile sosyal medyada gündem oldu.

Cemal Hünal, sosyal medya hesabından yaptığı bir yayında "En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı" ifadelerini kullandı. Hünal'ın sözlerine Çağrı Atakan, "Abi biz çalmadık yemek şöyle şeyler söyleme" diyerek yanıt verdi.

İkilinin itirafı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. 

BATUHAN KARACAKAYA'YA CEZA VERİLMİŞTİ
Survivor'da Batuhan Karacakaya yemek çalarken yakalanmış ve gündemden düşmemişti. Acun Ilıcalı ise bu duruma sinirlenmiş konseyde Batuhan Karacakaya için ceza uygulamıştı. Acun Ilıcalı verdiği cezaya göre Batuhan Karacakaya'nın kazandığı yemek ödülleri iptal edilmişti.

survivor yemek cemal hünal çağrı atakan batuhan karacakaya tv8 acun ılıcalı