Cemal Enginyurt ve korumasının Latif Şimşek'e saldırdığı anların görüntü çıktı

TAKİP ET

TV100 canlı yayınında yaşanan gerilimin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Reklam arasından Cemal Enginyurt ve korumasının Latif Şimşek'i darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının tv100 kanalındaki yayın sırasında gazeteci Latif Şimşek'e saldırdığı anların kamera kayıtları ortaya çıktı.

Yayın esnasında yerinden kalkarak Latif Şimşek'in üzerine yürüyen Enginyurt programın moderatörü, diğer konuklar ve kameramanlar tarafından engelleniyor. Bu esnada stüdyoya Enginyurt'un koruması (beyaz gömlekli) giriyor ve Latif Şimşek'in çevresinde durmaya başlıyor.

Cemal Enginyurt uzaklaştırılmaya çalışılırken de Latif Şimşek'in dibinden ayrılmayan koruma daha sonra Şimşek'i iterek sandalyeye oturtuyor. Cemal Enginyurt ikinci kez saldırı girişiminde bulununca da Şimşek'e arkadan yumruk atıp yüzüne ve kafasına vurmaya başlıyor. Cemal Enginyurt'un da bu arbede esnasında saldırıya geçerek Latif Şimşek'e yumruk attığı görülüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Enginyurt ile kanala gelen ve resmi bir görevi bulunmayan şüphelinin Latif Şimşek’i darp ettiği olayla ilgili Şimşek’in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı, şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Açıklamada, Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği kaydedildi. 

"KORUMASI GÖZALTINA ALINDI"

DP milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında bir televizyon kanalında çıkan tartışmada Şimşek'i darp eden ve Enginyurt'un koruması olduğu öne sürülen Emrah T. soruşturma kapsamında gözaltına alındı. 

"TEK BAŞIMA MÜCADELEYE DEVAM"

Cemal Enginyurt, Latif Şimşek olayından saatler sonra o gazetecilerin listesini yayınladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:  

 

NE OLMUŞTU?

Canlı yayında ortalık karıştı, Cemal Enginyurt, Latif Şimşek'in üzerine yürüdü, sunucu ne yapacağını şaşırdı

TV100 Cemal Enginyurt Latif Şimşek