Cem Yılmaz'dan Tarkan'a teşekkür mesajı: "Çok yaşa Tarkan"

TAKİP ET

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde, Gündoğdu Meydanı'nda konser veren Tarkan'a Cem Yılmaz'dan teşekkür mesajı geldi.

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde, Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen ve kutlamada binlerce izleyici sayısıyla rekor kırarak geceye damgasını vuran Tarkan'a teşekkür etti

"ÇOK YAŞA TARKAN!"

Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen coşkulu konser için sosyal medya hesabında paylaşım yapan Yılmaz, "Çok yaşa Tarkan" dedi. 

Oyuncu paylaşımına "Dün sahnedeki tüm arkadaşlarıma, emeği geçen herkese ve tabii ki coşkuyla konseri izleyen tüm seyirlerimize selam olsun. Yalnızca güzel şeyler güzeldir. Gerisi boş..." diyerek devam etti.

"BU KONSERİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Tarkan konserin ardından yaptığı paylaşımda  "Güzel İzmir, canım İzmir...  Dün gece ne oldu öyle? Ne yaptık biz öyle? Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5e girip, tarihe geçmişiz. Vay be! Çok teşekkür ederim o içten, o candan sevginize ve ilginize canlarım. Enerjiniz, coşkunuz müthişti... Hiç unutmayacağım bu konseri... Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Gündoğdu Meydanı'nda konser veren Tarkan, ücretsiz açıkhava konserleri arasında dünyanın en kalabalık ilk 5 konserinden birine imza attı.

 

 

tarkan izmir gündoğdu 100.yıl konser cem yılmaz