Cem Garipoğlu'nun ailesinden tepki çeken fotoğraf: Münevver Karabulut'un kanının bulaştığı koltukta gülerek poz verdiler!

TAKİP ET

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun ailesi, sosyal medyada dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Aile, 12 yıl aranın ardından Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut'un kanının bulaştığı koltukta kahkahalar içinde poz verdi. 

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi S. Garipoğlu, bir ay önce İnstagram hesabında ilginç bir fotoğraf paylaştı.  Fotoğrafta Cem Garipoğlu’nun iki kız kardeşi, ağabeyi ve annesi yer alıyordu. Neşeli ve mutlu bir aile pozu veren fotoğrafta dikkat çeken detay ise tüyleri ürpertti.

Muhabir Tv’nin haberine göre, Garipoğlu ailesi, oturdukları bir koltuk üzerinde poz verdi ancak kısa bir süre sonra gelen tepkiler üzerine kız kardeş S. Garipoğlu o aile fotoğrafını sildi. Fotoğrafta yer alan koltuğun, Münevver Karabulut’un 12 yıl önce öldürüldüğü odada yer alan kanlı koltuğun ortaya çıkmasıyla sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

Bu fotoğraf karesi, Garipoğlu ailesinin olaydan sonra taşındığı eve, o kanlı koltuğu da götürdüğünü ortaya koydu. Bunu fark eden takipçilerin tepki göstermesi üzerine fotoğraf karesi bir süre sonra silindi.

İşte o fotoğraflar;




NE OLMUŞTU? 
Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü. Önce defalarca bıçaklanan Münevver, Cem Garipoğlu tarafından, testereyle kesilen başı gitar kutusuna, vücudu ise bavula konularak Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı.

Münevver Karabulut, Cem Garipoğlun’dan kaçmaya çalışıp sığındığı odada bıçaklanmış, Münevver’in kanı o koltuğa bulaşmıştı. Polis tarafından olay günü yapılan incelemede koltuk üzerinde tespit edilen kan izleri 42, 43 ve 44 şeklinde rakamlarla numaralandırılmıştı

İNTİHAR ETTİ
Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu “çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan, en üst sınır olan 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Silivri’de 5 No’lu L Tipi kapalı Cezaevi’nde cezasını çekmeye başlayan Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 günü intihar etti.

cem garipoğlu münevver karabulut cinayet garipoğlu