Cedi Osman'ın eşi Ebru şahin'den milli basketbolcuya şok gönderme

TAKİP ET

Avrupa Basketbol Şampiyona'sında son 16 turunda Fransa'ya 87-86'lık skorla yenilen A Milli Basketbol Takımı turnuvaya veda etti. Maçın uzatmalarında 2 serbest atışı da değerlendiremeyen Cedi Osman, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Maça 22 sayılık performansla damga vuran Buğrahan Tuncer, maç sonunda bazı açıklamalarda bulundu. Milli oyuncu, “Konuşacak çok fazla bir şey yok. Bu durumun aynısı ikinci kez oluyor. Hocanın 26 senelik kariyeri var. Benim daha az… Böyle bir maç hatırlamıyorum. Yine imkansızı başardık. 9 saniyede, belki de 10 sayı farkla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik.” dedi.

Cedi Osman'ın Eşi Ebru Şahin Açıklamalara Tepki Gösterdi

 Karşılaşma sonrası Buğrahan Tuncer'in açıklamalarına tepki niteliğinde paylaşım yapan Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, paylaşımı gelen tepkiler sonrasında sildi. Paylaşımında, "Turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olamazsınız ama nankör evet." ifadelerini kullandı.

Eda Ece'den Destek Mesajı

 Buğrahan Tuncer ile birliktelik yaşayan Eda Ece, Ebru Şahin'in tepki çeken açıklamalarına aldırış etmeyerek İnstagram'ın hikaye kısmı üzerinden A Milli Basketbol Takımı'na yaptığı paylaşımla destek verdi. Güzel oyuncunun yaptığı bu tutum alkış aldı.

 

ebru şahin eda ece cedi osman