Cebindeki Euro'ları göstererek isyan etti: "Almanya'da 1.5 günde kazanırsın, burada 1 ay çalışıyorsun"

TAKİP ET

Sokak röportajında konuşan bir genç, cebindeki Euro'ları göstererek isyan etti. Genç, "Şu parayı Almanya'da 1.5 günde kazanırsın, burada 1 ay çalışıyorsun. 16 saat kuryelik yapıyordum bunun 30'da 1'ini almak için. Normalde endüstri mühendisliği öğrencisiyim. İngilizce, İspanyolca ve Arapça biliyorum..." dedi

Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için 16 gün sonra sandık başına gidecek. Seçim öncesi sokak röportajlarında oy tercihleri sorulan vatandaşlar, ekonomik krize isyan ediyor.

YouTube'da yayın yapan Medyali TV'nin İstanbul'un Kartal ilçesinde gerçekleştirdiği sokak röportajına bir genç damga vurdu.

Cebindeki Euro banknotları çıkaran genç, ekonomiye isyan etti. Seçimlerde oy kullanmayacağını söyleyen genç, Almanya'ya gideceğini söyledi.

Genç, Euro banknotları göstererek, "Şu parayı Almanya'da 1.5 gün çalışır kazanırsın, burada bir ay çalışıyorsun. Burada kurye olarak 16 saat çalışıyordum, bunun 30'da 1'ini almak için. Almanya'ya gideceğim. Umudum yok. Kurye değilim normalde. Endüstri mühendisliği öğrencisiyim. İngilizce biliyorum, İspanyolca biliyorum, az bir şey Arapça biliyorum. Ama buradan umut yok" ifadelerini kullandı.

İşte o sokak röportajının tamamı:

sokak röportajı ekonomi